Job hos CKE

Hos CKE er vi interesserede i engagerede og veluddannede medarbejdere.

Hvis du kan se dig selv hos os, er du velkommen til at sende os en ansøgning (også uopfordret) og dit CV.

Er du vores nye projektingeniør?

Trives du med spændende og varierende projekter, i en virksomhed, hvor der er fokus på den grønne omstilling og hvor Power2x er i højsædet?

Er du vores nye, tekniske salgskonsulent til gasanalyse/Power2X?

Er du passioneret for at skabe resultater og nye relationer? Nyder du både at have den opsøgende rolle og den efterfølgende salgssupport? Har du interesse i nye teknologier og grønne energiformer? Har du erfaring med og flair for teknisk salg med kontakt til både prisfokuserede indkøbere og driftsfokuserede, tekniske medarbejdere?

Er du vores nye servicetekniker, der sikrer, at kundernes gasanalyseudstyr fungerer?

Har du nysgerrighed og mod til at skille analyseinstrumenter ad – og ikke mindst samle dem igen? Kan du på stående fod udtænke en løsning, mens du står hos kunden? Og er du struktureret og forstår, at en opgave ikke er slut, før servicerapporten er skrevet og leveret? 

CKE som arbejdsplads

Udover at have en sund virksomhed i vækst er det vigtigt for os at have det åndeligt godt, når vi går på arbejde. Vi har et stort fokus på at have de bedste ressourcer til vores rådighed. Derfor er det vigtigt for os at have veluddannede og engagerede medarbejdere.

CKE er en arbejdsplads, hvor vi viser interesse og omsorg for hinanden. Vi er derfor også sociale sammen uden for arbejdstiden, hvor vi bl.a. løber DHL-stafetten og holder hyggelige sammenkomster i løbet af året.

Hos CKE har vi fleksible arbejdstider. Det vigtigste for os er at få opgaverne løst effektivt og korrekt. Der er derfor rum til selv at planlægge sin arbejdstid og sine opgaver.

 

Bestil SWAN Chematest

Bestil Chematest

Let og enkelt bestiller du her din SWAN Chematest, tilbehør og opfyldning.

 


 

 
 

Gå til bestillingssedlen

Opret servicesag

Har du et produkt, du har brug for at få serviceret, skal du først udfylde vores serviceformular.

 

 

 

 
Bestil service

Gå ikke glip af viden

CKE INFORMERER

om måling og analyse af dine parametre! Få nyheder og historier inden for dine interesseområder direkte i din indbakke.

 

 
Læs tidligere artikler og tilmeld dig