November 2022

Sådan tager du grundvandsprøver

Forskellig hydrogeologi, potentielle forureningsstoffer, borehuls- og brøndkonstruktioner spiller ind på dit valg af prøvetagningsmetode. For hvad er dit mål med prøvetagningen, og hvilken metode giver dig den mest repræsentative prøve?
 
I denne udgave af CKE INFORMERER deler jeg invitationen med dig til at deltage i In-Situs online kursus om metoder og udstyr til prøvetagning af grundvand.

 

CKE INFORMERER om kursus i grundvandsprøvetagning

 

Kurset afholdes online 6.-7. december 2022, hvor du vil få svar på ovenstående og dykke ned i fordelene og begrænsningerne i forskellige prøvetagningsteknikker og udstyr.
 
Hen over de to halvdagssessioner får du adgang til workshops, feedback-afstemninger og Q&A, ligesom der vil være korte videoer, der demonstrerer udstyr til grundvandsprøvetagning.

 

Ja tak, det kursus vil jeg gerne tilmeldes
 

Hvem bør deltage?

Kurset er målrettet dig, der udfører grundvandsprøvetagninger og -overvågning i felten, samt dig, der ønsker at opdatere og genopfriske din viden om moderne tilgange til grundvandsprøvetagning.
 
Deltagere i kurset omfatter erfarne hydrogeologer, miljøledere og feltteknikere.

 

Hvem afholder det?

Kurset ledes af Peter Dumble i samarbejde med vores kolleger hos In-Situ England. Peter Dumble er uafhængig hydrogeolog med speciale i grundvandsovervågning. 
 
Kurset foregår på engelsk, og du får efterfølgende adgang til al kursusmaterialet.
 
Kurset koster £250 ekskl. moms pr. deltager og er fordelt over to kursusdage den 6. og 7. december; begge dage fra kl. 8.00 til kl. 12.00 dansk tid.

Ja tak, det kursus vil jeg gerne tilmeldes

 

CKE INFORMERER om kursus i grundvandsprøvetagning

 

Vi har på cke.dk/vand samlet en helt side dedikeret til alt, der har med måling og overvågning af vandkvaliteten at gøre. 
 
Vores Niels Bay Petersen deltager selv i grundvandskurset, så har du efterfølgende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte ham. Du kan skrive til ham på nbp@cke.dk eller ringe på 2446 1975.

Bestil SWAN Chematest

Bestil Chematest

Let og enkelt bestiller du her din SWAN Chematest, tilbehør og opfyldning.

 


 

 
 

Gå til bestillingssedlen

Opret servicesag

Har du et produkt, du har brug for at få serviceret, skal du først udfylde vores serviceformular.

 

 

 

 
Bestil service

Gå ikke glip af viden

CKE INFORMERER

om måling og analyse af dine parametre! Få nyheder og historier inden for dine interesseområder direkte i din indbakke.

 

 
Læs tidligere artikler og tilmeld dig