Vi kalder mailen CKE INFORMERER, da det er det, vi gør

Vores intention er at sende mailen ud 2-4 gange om året. Og vi sender den kun ud, når vi har noget interessant at fortælle dig.

Med CKE INFORMERER giver dig mulighed for at få information om produkter, nyheder og tiltag, der har relevans for lige netop din virksomhed. Derfor målretter vi vores mails via en række kategorier, og du bestemmer helt selv, hvilke du ønsker at være tilmeldt.

Du skal vide, at vi hverken deler eller misbruger dine kontaktoplysninger. Du kan desuden til en hver tid afmelde dig igen.

Rigtig god læselyst!

Har du ønsker eller kommentarer til CKE INFORMERER?


 

Liselotte Müller Larsen

 

Kontakt mig
Liselotte Müller Larsen
+45 31 52 18 44
mail mig

Tilmeld nyhedsbrev

Læs tidligere CKE INFORMERER-artikler

CKE INFORMERER om den nye generation af Chematest - maj 2019

Vi er ganske stolte af at kunne præsentere den nye generation af SWAN Chematest, og i denne udgave af CKE INFORMERER præsenterer vi de to nye modeller Chematest 30 og 35.

Læs også i denne udgave om den rabat, du kan få, når du skifter din gamle Chematest ud med en ny.

CKE INFORMERER om CKE-kortet og biogasløsninger - marts 2019

Som nabo til et biogasanlæg er man mest interesseret i, om der er lugtgener. For medarbejderne på anlægget er der dog en række andre bekymringer.

Løsninger til biogas er dog blot en del af vores bredde. Glæd dig til en virtuel gåtur rundt på CKE-kortet.

CKE INFORMERER om CKE 25 år - januar 2019

Velkommen til CKE's 25-årsfødselsdagsår. I løbet af året byder vi på historier fra vores verden, og her i den første fortælling kan du bl.a. læse lidt om vores historie og om CKE-træets historie. God læselyst.

CKE INFORMERER om Emil Larsen - maj 2018

Byd Emil velkommen som vores nye salgskonsulent. Vi har glædet os til at kunne præsentere dig for vores nye salgskonsulent. Han hedder Emil Larsen og er startet hos os her i midten af april.

CKE INFORMERER om CEM Conference & Exhibition i Budapest - april 2018

Skal du opleve foråret i Budapest kombineret med at få mere viden om overvågning af emissioner? Den 13. internationale konference om overvågning af emissioner afholdes i år den 16.-18. maj i Budapest, og vi sender Lars Gjedde af sted.

CKE INFORMERER om Ammonium-, nitrat- og kloridsensorer til Aqua TROLL 600 - september 2017

Vi er glade for at kunne fortælle, at sortimentet af vandkvalitetssensorer til In-Situs Aqua TROLL 600 nu også omfatter ammonium-, nitrat- og kloridsensorer til naturligt vand, overfladevand, grundvand, teknisk vand mv.

CKE INFORMERER om Aqua TROLL 600 - maj 2016

CKE er stolte af at kunne introducere det nyeste måleudstyr inden for måling af vandkvalitet i felten i samarbejde med amerikanske In-Situ, som CKE har været dansk distributør for i over 10 år.

CKE INFORMERER om SportsFair - februar 2016

I marts kan du møde os på SportFair 2016, hvor du også ganske gratis kan få testet din Chematest.

Vi demonstrerer desuden en række klor- og syredoseringsmålere fra SWAN samt vores udstyr til fugt- og temperaturmåling, der kan hjælpe dig til at få styr på indeklimaet.

CKE INFORMERER om magnetitfælden - februar 2016

Magnetitpartikler kan forårsage store problemer i samplingsystemer, idet de udover at tilstoppe rørsystemer og komponenter undervejs til analyseudstyret kan ødelægge udstyr og dermed højtryks-reguleringsventiler, termostater, bagtryksregulatorer, flowstyring og analyseudstyr.

CKE INFORMERER om Danva - juni 2015

Efter to dage i Odense på Danvas Årsmøde og Træfpunkt er vi nu hjemme igen.

I denne udgave af CKE INFORMERER fortæller vi, om de produkter, vi præsenterede; herunder turbiditetsmåling og den revolutionerende vandkvalitetssensor fra In-Situ.

CKE INFORMERER om SportsFair - marts 2015

I april kan du møde os på SportFair 2015, hvor du også ganske gratis kan få testet din Chematest.

Vi demonstrerer desuden en række klor- og syredoseringsmålere fra SWAN samt vores nye CO2-panel, der kan hjælpe dig til at få styr på indeklimaet.

CKE INFORMERER om vandbehandling/-miljø - april 2014

Læs om revolutionen inden for grundvandsmålinger. In-Situs smarTROLL™ Multiparameter (MP) Handheld gør det nemt ikke blot at foretage grundvandsmålinger, men også at hente data og rapportere målingerne i et anvendeligt format. Og bemærk, at du frem til 1. juli 2014 får en gratis iPad Mini® eller iPod touch® med, når du bestiller en smarTROLL™.

CKE INFORMERER - februar 2014

Læs i vores første informationsmail om, hvordan du med nyt måleudstyr kan skære ned på NOX-afgiften. Vi præsenterer dig også for vores nye gasdetektionsrør fra UNIPHOS og byder velkommen med en konkurrence.

Bestil Swan Chematest

Bestil Chematest

Let og enkelt bestiller du her din SWAN Chematest, tilbehør og opfyldning.
 

 

 

 
 

Gå til bestillingssedlen

Opret servicesag

Har du et produkt, du har brug for at få serviceret, skal du først udfylde vores serviceformular.

 

 

 

 
 

Bestil service

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du følge med i nyheder og historier inden for dine interesseområder?

 

 

 

 
 

Læs tidligere udgivelser og tilmeld dig