Måle- og analyseløsninger til

marine og havvand

 

Røggas, partikler, flow, salinitet, fugt? Uanset om du er på en boreplatform, en havvindmølle, et miljøskib eller et andet industrielt søfartøj, er der parametre, du har behov for at måle og analysere på.

 

Hold dig ajour med CKE INFORMERER

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af vigtige nyheder og information om måle- og analyseudstyr til marine og havvand.

Sådan tager du en repræsentativ prøve - hver gang

Tilfældig eller basal prøvetagning, hvor du blot tager en prøve i en spand eller fra en hane, viser kun, hvad der er i processtrømmen på det tidspunkt, hvor du tager prøven.

Det betyder, at din prøve ikke siger noget om hele indholdet af din produktion eller proces, men giver kun et øjebliksbillede.
 

I denne udgave af CKE INFORMERER præsenterer vi dig for repræsentativ prøvetagning, og hvordan det ikke blot giver dig retvisende prøver, men også gør din hverdag lettere og mere sikker.


 

Du finder artiklen lige her

 

Vil du vide mere om vores løsninger til marine eller havvand?


 

Lars Gjedde

 

Kontakt mig
Lars Gjedde
+45 40 68 40 08

lg@cke.dk

Produkter, der er relevante for løsninger til marine og havmiljø

Saml vandkvalitetsdata, du kan stole på, med udstyr, der er pålideligt, præcist og let et bruge

Aqua TROLL 500 og Aqua TROLL 600 er fuldt tilpasselige multiparametersonder med udskiftelige sensorer og smartphone-interface, der leverer nøjagtige data og muliggør forenklet kalibrering, panoramisk datavisning og rapportoprettelse.

Overvågning af vandparametre helt ned til 250 meters dybde

Aqua TROLL 700 multiparametersonden har et syv-portsdesign, der kan rumme seks Aqua TROLL sensorer og en valgfri antifouling-visker. En tryksensor gør det muligt for proben at måle i dybder på helt ned til 200 meter.

Storebroren i Aqua TROLL-serien til overvågning af vandparametre

Aqua TROLL 800, der er en syv-ports multiparametersonde med en kapacitet på seks udskiftelige sensorer og en antifouling-visker, er ideel til kortsigtede eller langsigtede installationer i ferskvand eller saltvand, overfladevand eller grundvand.

In-Situ Rugged Buoy

Med In-Situ Rugged Buoy kan du sætte dine instrumenter til søs og være sikker på, at de nok skal klare måleopgaven. Bøjens opgave er at holde dine instrumenter på den angivne plads i fjorde, bugter, søer og kystnære områder.

Automatisk prøvetagning – med Sentry ISOLOK SAA

Sentry producerer prøvetagningsudstyr til alle typer opgaver. ISOLOK SAA er en blandt mange typer samplere, som passer til forskellige applikationer fra pulvere, granulater og andet tørstof over vand og væsker til tyktflydende stoffer og emulsioner. Uanset hvilke prøver du har brug for at tage, er der hjælp at hente.

Målesystemet til overvågning af dit scrubbervand

Det certificerede målesystem ScrubberGuard fra Sigrist måler pålideligt og kontinuerligt parametrene for scrubbervandet, bl.a. turbiditet, olie i vand, pH og temperatur, i overensstemmelse med retningslinjerne for rensningssystemer til udstødningsgas

Bestil SWAN Chematest

Bestil Chematest

Let og enkelt bestiller du her din SWAN Chematest, tilbehør og opfyldning.

 


 

 
 

Gå til bestillingssedlen

Opret servicesag

Har du et produkt, du har brug for at få serviceret, skal du først udfylde vores serviceformular.

 

 

 

 
Bestil service

Gå ikke glip af viden

CKE INFORMERER

om måling og analyse af dine parametre! Få nyheder og historier inden for dine interesseområder direkte i din indbakke.

 

 
Læs tidligere artikler og tilmeld dig