CKE's persondatapolitik

Personoplysninger, generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website eller handler med os, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger i vores serviceportal, gør øvrigt brug af services eller foretager køb.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Navn, telefonnummer, e-mail, virksomhedsnavn, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til CKE Informerer (nyhedsmail) samt ved bestilling via cke.dk eller direkte via mail eller telefon.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde og kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Markedsføringsloven

Vi overholder de til enhver tid gældende regler inden for markedsføringsloven i forhold til udsendelse af nyhedsmails.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Ansøgninger

Såfremt du har sendt din ansøgning til os i forbindelse med et opslået job eller uopfordret, gemmer vi din henvendelse inkl. bilag i maksimalt op til 6 måneder. Efter makuleres fysiske dokumenter, og elektroniske dokumenter slettes fra vores server.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til cke@cke.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Vores kontaktoplysninger

C.K. Environment A/S

Walgerholm 3

3500 Værløse

Telefon: 44 98 99 06

E-mail: cke@cke.dk

CKE's persondatapolitik

Vil du vide, hvad vi har registreret om dig?

Du har ret til at få oplyst, hvilke data vi har om dig. Du er derfor velkommen til at kontakte os på cke@cke.dk eller 44 98 99 06.

 

Kontakt os

Bestil Swan Chematest

Bestil Chematest

Let og enkelt bestiller du her din SWAN Chematest, tilbehør og opfyldning.
 

 

 

 
 

Gå til bestillingssedlen

Hent sikkerhedsblade

Download sikkerhedsdatablade til SWAN- og Rotronic-produkterne.

 

 

 

 
 

Gå til downloadsektionen

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du følge med i nyheder og historier inden for dine interesseområder?

 

 

 

 
 

Læs tidligere udgivelser og tilmeld dig