Vi kalder mailen CKE INFORMERER, da det er det, vi gør

Vores intention er at sende mailen ud 2-4 gange om året. Og vi sender den kun ud, når vi har noget interessant at fortælle dig.

Med CKE INFORMERER giver dig mulighed for at få information om produkter, nyheder og tiltag, der har relevans for lige netop din virksomhed. Derfor målretter vi vores mails via en række kategorier, og du bestemmer helt selv, hvilke du ønsker at være tilmeldt.

Du skal vide, at vi hverken deler eller misbruger dine kontaktoplysninger. Du kan desuden til en hver tid afmelde dig igen.

Rigtig god læselyst!

Har du ønsker eller kommentarer til CKE INFORMERER?


 

Liselotte Müller Larsen

 

Kontakt mig
Liselotte Müller Larsen
+45 31 52 18 44
mail mig

Tilmeld nyhedsbrev

Navn

Email

Kategorier

Kategorier

Afmeld nyhedsbrev

Email


Hvis du ønsker at ændre din tilmelding, skal du blot udfylde tilmeldingsdelen ovenfor og vælge de kategorier, du ønsker at være tilmeldt. Du bliver således opdateret i vores system med kun at være tilmeldt de senest valgte kategorier.

Hvis du afmelder dig ovenfor, afmelder du dig fra alle kategorierne.


 

Læs tidligere CKE INFORMERER-artikler

CKE INFORMERER om Emil Larsen - maj 2018

Byd Emil velkommen som vores nye salgskonsulent. Vi har glædet os til at kunne præsentere dig for vores nye salgskonsulent. Han hedder Emil Larsen og er startet hos os her i midten af april.

CKE INFORMERER om CEM Conference & Exhibition i Budapest - april 2018

Skal du opleve foråret i Budapest kombineret med at få mere viden om overvågning af emissioner? Den 13. internationale konference om overvågning af emissioner afholdes i år den 16.-18. maj i Budapest, og vi sender Lars Gjedde af sted.

CKE INFORMERER om Ammonium-, nitrat- og kloridsensorer til Aqua TROLL 600 - september 2017

Vi er glade for at kunne fortælle, at sortimentet af vandkvalitetssensorer til In-Situs Aqua TROLL 600 nu også omfatter ammonium-, nitrat- og kloridsensorer til naturligt vand, overfladevand, grundvand, teknisk vand mv.

CKE INFORMERER om Aqua TROLL 600 - maj 2016

CKE er stolte af at kunne introducere det nyeste måleudstyr inden for måling af vandkvalitet i felten i samarbejde med amerikanske In-Situ, som CKE har været dansk distributør for i over 10 år.

CKE INFORMERER om SportsFair - februar 2016

I marts kan du møde os på SportFair 2016, hvor du også ganske gratis kan få testet din Chematest.

Vi demonstrerer desuden en række klor- og syredoseringsmålere fra SWAN samt vores udstyr til fugt- og temperaturmåling, der kan hjælpe dig til at få styr på indeklimaet.

CKE INFORMERER om magnetitfælden - februar 2016

Magnetitpartikler kan forårsage store problemer i samplingsystemer, idet de udover at tilstoppe rørsystemer og komponenter undervejs til analyseudstyret kan ødelægge udstyr og dermed højtryks-reguleringsventiler, termostater, bagtryksregulatorer, flowstyring og analyseudstyr.

CKE INFORMERER om Danva - juni 2015

Efter to dage i Odense på Danvas Årsmøde og Træfpunkt er vi nu hjemme igen.

I denne udgave af CKE INFORMERER fortæller vi, om de produkter, vi præsenterede; herunder turbiditetsmåling og den revolutionerende vandkvalitetssensor fra In-Situ.

CKE INFORMERER om SportsFair - marts 2015

I april kan du møde os på SportFair 2015, hvor du også ganske gratis kan få testet din Chematest.

Vi demonstrerer desuden en række klor- og syredoseringsmålere fra SWAN samt vores nye CO2-panel, der kan hjælpe dig til at få styr på indeklimaet.

CKE INFORMERER om vandbehandling/-miljø - april 2014

Læs om revolutionen inden for grundvandsmålinger. In-Situs smarTROLL™ Multiparameter (MP) Handheld gør det nemt ikke blot at foretage grundvandsmålinger, men også at hente data og rapportere målingerne i et anvendeligt format. Og bemærk, at du frem til 1. juli 2014 får en gratis iPad Mini® eller iPod touch® med, når du bestiller en smarTROLL™.

CKE INFORMERER - februar 2014

Læs i vores første informationsmail om, hvordan du med nyt måleudstyr kan skære ned på NOX-afgiften. Vi præsenterer dig også for vores nye gasdetektionsrør fra UNIPHOS og byder velkommen med en konkurrence.

Bestil Swan Chematest

Bestil Chematest

Let og enkelt bestiller du her din SWAN Chematest, tilbehør og opfyldning.
 

 

 

 
 

Gå til bestillingssedlen

Hent sikkerhedsblade

Download sikkerhedsdatablade til SWAN- og Rotronic-produkterne.

 

 

 

 
 

Gå til downloadsektionen

Tilmeld nyhedsbrev

Navn
E-mail
Categories